LED lamper sparer strøm

led-lamperHvis du vil spare strøm er en LED lampe en super god idé. LED lamper har nemlig et meget lille strømforbrug og kan produceres ganske små. Faktisk så små at de har sat helt nye standarder indenfor lampedesign.  De små LED lyskilder kan nemlig integreres direkte i lampen og på den måde placeres hvor pladsen er trang.

LED lamper findes i et utal af varianter til forskellige formål.  Mange af disse lamper har LED lyskilden fast integreret og andre har en fatning til en løs LED pære.  Der findes også en del traditionelle lamper som kun er godkendt til LED pærer. Det gælder blandt andet flere typer af indbygningsspots og downlights.

De nye spændende lampedesigns og det lille sstrømforbrug, har betydet, at LED lamper er i hastig fremmarch på markedet og vi mærker da også en stigende efterspørgsel i vores webshop. En LED lampe er nemlig en god erstatning for en traditionel glødepære, hvis du alligevel overvejer at udskifte en lampe. LED lamper giver et rigtigt godt lys der gengiver farver meget naturligt. Ud over at du kan spare strøm, har en LED lampe, til forskel fra flere sparepærer også den egenskab at de tænder med det samme. Er du selv på jagt efter en LED lampe kan du se sortimentet i vores webshop her.

Udvalget af ganske små LED lamper er stort og de kompakte designs har da også betydet, at der i dag kan skabes lys på de steder hvor pladsen er trang. Det lille strømforbrug gør også at der findes LED lamper som kan forsynes via batterier og derfor kan benyttes uden at der er strøm inden for rækkevidde. Til det mobile kontor findes der LED lamper med USB der forsynes via computeren, så der hurtigt og enkelt kan skabes lys til arbejdet.

På specielt et område har LED lamperne sat sit præg, nemlig som skrivebordslamper og det er der tre primære årsager til – LED lyskilder giver et super godt og behageligt lys, lamperne behøver ikke optage den store plads og så er der et meget lille strømforbrug, også selvom lampen er tændt en hel arbejdsdag.

LED lyskilden har åbnet døren for helt nye muligheder inden for belysning og mange af de store anerkendte lampeproducenter af lamper har da også lanceret hele serier af LED lamper.  Der er ingen tvivl om at LED lamper og i det hele taget LED lyskilder efterhånden vil indtage betydelige markedsandele og vi derfor vil se en masse spændende LED lamper i fremtiden.

Dette indlæg blev udgivet i Lamper og belysning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *